Piscadornan Dushi di Mama Lotje 

13-05-2009  -  13-09-2021


Ik ben Lotje en heb hier nu ook mijn eigen pagina. Dat is natuurlijk wel niet meer dan normaal. Tenslotte mag ik thuis blijven wonen. Ik vraag m'n eigen wel eens af waarom net ikke?? Mijn baasje kan dat namelijk niet vertellen. Ik weet dat eigenlijk wel hoor, ik ben gewoon Lotje haar hartenkind.

Hier wat info over mij.

Bij mijn geboorte woog ik 192 gram, ik was net als mijn broers en zusje echt wel te vroeg geboren. Maar met heel veel zorg en liefde ben ik nu met 8 weken groeien geklommen tot een gewicht van 2900 gram.

Kijk ik doe m'n best en heb m'n vrouwtje al de nodige kopbrekens bezorgt. Ik heb ook een totaal andere manier van eten dan de rest van mijn familie, dat zijn gewoon vreetzakken en genieten niet van hun maaltijden. Ikke wel. En ik weet ook al hoe ik op de bank kan klimmen om heerlijk bij m'n baasjes te liggen slapen. Kortom ik draai ze gewoon om m'n pootje heel de zwik hier in huis.

Jullie zullen nog wel veel van mij kunnen vernemen, pas maar op!!!!

Lotje's wetten gaan hier gelden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lotje's eerste zomer


*13-11-2009 We zijn een half jaar.


* 17-08-2010        Up-date Kaatjes kinderen:

Het afgelopen jaar is een jaar met veel info en voor mij bedenkingen geweest.

Lot en haar broer's en zusje groeiden heerlijk op zitten lekker in hun velletjes. Lot en broer Guus ging samen met Jet naar de ringtrainingen en leerden daar precies wat we van hun wilden laten zien. En wij natuurlijk zelf ook. Ze zetten echt hun beste beentje voor. En hadden er plezier in. In Arnhem en in Uden samen op show, met goede resultaten. Wat waren we apetrots, op de Kaatjes puppen.

En toch heb ik besloten dat er zowel met  Lot als met Guus niet gefokt gaat worden. Heb hier lang over lopen peinzen en tegen aan zitten hikken, maar we kunnen er niet omheen. Een broer van Kaatje ( Matzjo) heeft een auto-immuun ziekte. En je moet ervan uitgaan dat dit een erfelijke kwestie is. En in dit afgelopen jaar kwamen er nog meer berichten naar boven die ik liever niet had willen horen. Maar waar ik niet omheen kan.

Ook de gebeurtenissen rond 't overlijden van hun mama, Kaatje "kunnen" hiermee in verband gebracht worden. Zeker weten zullen we dat nooit. Maar het risico is te groot dat er een erfelijke aandoening verder gaat.  Tranen drogen, verdriet krijgt een plaatsje, maar pups op de wereld zetten die mogelijk ook ziek kunnen worden, gaat nooit over.

Daarom dit besluit.

Neemt natuurlijk niet weg dat we wel enorm van deze kroost blijven genieten, tenslotte zijn ze alle 4 speciaaltjes.


12-09-10 Lot en Guus laatste show.

Lot's show in Arnhem: Zeer goed

Lot's show in Uden: Uitmuntend

Lot op de KC Den Bosch: Uitmuntend


Lot is nu bijna 5 jaar, het evenbeeld van haar moeder. De bouw, gedrag, eigenlijk in alles. Heel bijzonder om mee te maken.

En de belofte die ze heel in 't begin maakte komt ze na, ze draait de hele zwik hier in huis om haar poot. 


* eind september 2017 gaat Lot verhuizen, ze gaat met zoon Bram en vriendin Joyce mee. Bram en Lot waren al vanaf het begin maatjes en met Joyce erbij. Zijn ze een mooi en passend span.

Lot vind pupjes heel erg eng zeker als ze zelf kunnen lopen en naar haar toekomen. Gezien de verwachtingen die er hier op komst zijn. Is het voor haar een hemel op aarde om met Bram en Joyce mee te mogen verhuizen. Hun blij en wij ook blij. En ze zal nog vaak genoeg hier komen. Tenslotte blijft ze mijn eerste zelfgefokte pup die hier bleef wonen.  Een dochter van Kaatje.Op 13-04- 2019 werden  "de Kaatjes"  10 jaar en dat was echt wel rede voor een feestje.  De vier te vroeg geboren en zonder mama Kaatje opgegroeide puppen.

Dus voor een feestje naar de bossen en water. Hieronder een klein impressie van dat waar we zo trots op zijn.

         

De 4 "Kaatjes"
De 4 "Kaatjes"
Lot
Lot
Olly
Olly
Guus
Guus
Mac
Mac
Lot
Lot
Olly
Olly
Mac
Mac
Guus en Lot
Guus en Lot
waterpret
waterpret
Broer en Zus met een stokje
Broer en Zus met een stokje