None Sweeter From Luna's Star 

"Noortje"

Gegevens van Noortje:

Geboren op: 04-10-2010

Kleur: Lever/wit met tan

Vader: Humphrey v/h Landgoed de Nevelhorst

Moeder: Beach Girl Molly from Luna's Star

HD: A

Ogen: Klinische vrijgegeven tot 12-03-2015

PRA dna: B

FN dna: vrij/clear by parents

DNA profiel: Geregistreerd


Showuitslagen

* 18-09-2011 KC Den Bosch, Noor's eerste show. Ze behaalde daar een ZG

* 09-10-2011 Kampioensclubmatch ECSCN. Noor haar eerste Uitmuntend.

 * 14-10-2012 Kampioensclubmatch ECSCN. 1 uitmuntend in de openklasse. 


Puppy Noortje


Fotostamboom

 

Nieuws van Noortje:

Onze Noor, werd geboren op 4 oktober is een lever bont met tan meisje. Een grietje om trots op te zijn. Ze viel meteen met haar neus in de boter omdat er overal grote sneeuwbergen lagen, waar je als klein puppekind echt overheen moest springen om verder te komen. Toen na enkele weken de sneeuw gesmolten was heeft Noor nog lopen zoeken waar ze nu toch moest plassen. Maar met 2 grote zussen als voorbeeld kan dat niet verkeerd lopen. Ze veroverde in no-time al onze harten.

Noor heeft op de ringtraining 't een en ander geleerd en had 't daar naar haar zin.Toch een hele opgave voor een meisje wat eigenlijk denkt dat er een kangaroe in haar voor ouders heeft gezeten. Lopen tja da's niets bijzonders maar springen onder 't lopen en met 4 poten tegelijk omhoog da's pas leuk. En op mijn achterpoten zie ik gewoon veel meer. Een heerlijk meisje. Met een gouden karaktertje.

Noortje gaat mee naar de gehoorzaamheidstrainingen, is haar wel op 't lijf geschreven. Ze doet dat prima. En heeft hier erg veel plezier in. Maar bossen en water heeft toch echt wel haar voorkeur. Bij ons ook hoor. 


Foto's van Noortje


Nestjes van Noortje